Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Engelsiz Hayat Atölyesi’nde eğitimler devam ediyor. ‘Engelliliği Önlemek İçin Sağlıklı Gebelik’ semineri 22 Kasım Perşembe günü saat 14.00’da SGM’de gerçekleştirilecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen Engelsiz Hayat Atölyesi’nde eğitimler devam ediyor. Bu kapsamda düzenlenen Sağlıklı Yaşam Atölyesi’nde ‘Engelliliği Önlemek İçin Sağlıklı Gebelik’ konuşulacak. 22 Kasım Perşembe günü Sosyal Gelişim Merkezi’nde saat 14.00’da gerçekleştirilecek programa SAÜ Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sühha Bostancı konuşmacı olarak katılacak. Yapılan açıklamada eğitim seminerine tüm vatandaşlar davet edildi.