Büyükşehir Belediyesi, Engelli Haftası Kutlama programları başladı. Kentpark’ta sahne alan Büyükşehir Engelsiz Müzik Topluluğu, şarkılarıyla dinleyicileri mest etti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenecek Engelli Haftası etkinliklerine start verildi. 10 - 17 Mayıs tarihlerinde kutlanan Engelli Haftası’nda ilk etkinlik Büyükşehir Belediyesi Engelsiz Müzik Topluluğu tarafından gerçekleştirildi. Kentpark’ta sahne alan topluluk, şarkılarıyla dinleyicileri mest etti. Gösterdikleri performans için tüm engellileri tebrik eden Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, etkinliklerin artarak devam edeceğini belirtti.