Büyükşehir Belediyesi Engelli Hizmetleri anlamlı bir etkinliğe daha ev sahipliği yaptı. Yüce, “Bu hayatta hiçbir şeyden korkmamıza gerek yok. Önümüze koymuş olduğumuz hedeflerimiz olacak, hayallerimiz olacak, sevdiklerimiz olacak ve onlarla birlikte bizim başaramayacağımız hiçbir şey yoktur. Her zaman güzel vakit geçireceğiz ve inşallah hayallerimize eninde sonunda ulaşacağız” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikler devam ediyor. Bu kapsamda Engelsiz Kafe’de üniversite ve lise eğitimlerine devam eden engelli vatandaşlar bir araya geldi. Programa Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, Engelli Hizmetleri Şube Müdürü Nurcan İris ve birçok engelli vatandaş katıldı. Program sonunda toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirildi.

Hedeflerimize ulaşacağız
Açılış konuşması gerçekleştiren Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “Engelli kardeşlerimiz her alanda var olan bir kesimde bulunuyorlar. Buna örnek olarak Sakarya Üniversitesi’nde okuyan öğrenci kardeşlerimiz hatta okulu bitirip işe başlayan arkadaşlarımız bulunuyor. Bu hayatta hiçbir şeyden korkmamıza gerek yok. Önümüze koymuş olduğumuz hedeflerimiz olacak, hayallerimiz olacak, sevdiklerimiz olacak ve onlarla birlikte bizim başaramayacağımız hiçbir şey yoktur. Her zaman güzel vakit geçireceğiz ve inşallah hayallerimize eninde sonunda ulaşacağız. Bunun biz defalarca örneklerini gördük ve şahit olduk” sözlerine yer verdi.

Her zaman yanınızdayız
Konuşmasına devam eden Yüce, “Özellikle üniversitede okuyan arkadaşlarımıza şunu söylemek istiyorum. Toplumda zorluklarla mücadele eden gençlerimizin bir örneğisiniz. Sizler her zaman takdir edilmeyi hak eden gençlerimizsiniz. Engelli olmanın bir dezavantaj değil avantaja olabileceğiniz diğer insanlara gösterme fırsatınız var. Kendini bu şekilde kanıtlamış ve ispat etmiş birçok arkadaşımız bulunmakta. Hayatınızı zorlaştıran değil her zaman kolaylaştıran pozitif bir melek olabilirsiniz. Rabbimden hepinize sağlık diliyorum. İnşallah burada bulunan herkes huzurlu ve mutlu bir ömür geçirir. Sakarya Büyükşehir Belediyesi olarak engelli kardeşlerimizin her alanda sorunlarını aşmak noktasında onların yanında olacağız. Katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyoruz” ifadelerinde bulundu.