Büyükşehir Belediyesi yol ve yaya güvenliği kapsamında gerçekleştirdiği çalışmalara yaya çizgilerini boyayarak devam ediyor. Yapılan açıklamada kent merkezinde başlayan çalışmaların şehir genelinde devam edeceği belirtildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından şehir genelinde yaya güvenliğinin artırılması ve trafik akışının düzenli bir şekilde aktarılması amacıyla yapılan çalışmalar devam ediyor. Yapılan açıklamada, “Kent merkezindeki yoğun trafik akışının gerçekleştiği güzergâhlarda yaya çizgilerini yeniliyor ve yenilerini ekliyoruz. Bunun yanı sıra bordürlerin boyalarını yenileyerek yaya ve yol güvenliğini artırıyoruz. Yapılan çalışmalar ile trafikte yaya ve sürücüler açısından büyük önem taşıyan yaya geçitleri; daha görünür hale getirilerek, araç ve yaya trafiğinin daha sağlıklı işlemesi ve oluşabilecek kazaların önüne geçilmesi amaçlanıyoruz. Çalışmalarımız şehir genelinde artarak devam edecek” ifadelerine yer verildi.