Büyükşehir Belediyesi Koronavirüs ile mücadele kapsamında gerçekleştirdiği farkındalık çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri şehrin işlek caddelerindeki yaya geçitlerine ‘Hayat Eve Sığar’, ‘Sağlığın İçin Evde Kal’ sloganları yerleştirerek farkındalık oluşturdu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Koronavirüs ile mücadele kapsamında gerçekleştirdiği farkındalık çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.  Büyükşehir Belediyesi koronavirüs ile mücadele kapsamında trafik ışıkları ve sesli ikaz sistemlerinde başlattığı ‘Evde Kal’ çağrısını bu kez yaya geçitlerinde devam etti. Trafik Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler şehrin işlek caddelerindeki yaya geçitlerine ‘Hayat Eve Sığar’, ‘Sağlığın İçin Evde Kal’ sloganları yerleştirerek farkındalık oluşturdu. Yapılan farkındalık çalışmalarıyla vatandaşlarda evde kalmaları yönünde bilinç oluşturmak amaçlanıyor.