Büyükşehir’den dolmuşçu esnafı için açıklama: “Çözüme kavuşturacağız”

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezinde faaliyet gösteren taksi dolmuşu esnafının sorunlarını dinledi. Esnaf ile görüşen Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, sorunların çözümü için gerekli çalışmaların devam ettiğini ve sürecin kimseni mağdur olmaması için büyük bir hassasiyetle yürütüldüğünü belirtti. Yapılan açıklamada, şoför emekçilerinin her zaman yanında olunduğu, sistemin esnaf ve yolcular için en sürdürülebilir şekilde güncelleneceği vurgusu yapıldı.

“Esnafımızın her şartta yanındayız, olmaya devam edeceğiz”
Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Büyükşehir Belediyesi olarak hiçbir esnafımızı ve vatandaşımızı mağdur etmemek adına kararlar alıyoruz. Bu doğrultuda çalışmalarımızı gece-gündüz sürdürüyoruz. Dolmuş esnafımızın ve yolcuların talepleri doğrultusunda tekrar bir çalışma yürütüyoruz. Bu noktada sürdürdüğümüz çalışmayı, her iki tarafı da mağdur etmeyecek şekilde sonuçlandırmayı hedefliyoruz. Önceliğimiz esnafımızın ekmek kapısı olan işlerini en uygun şekilde yürütebilmesi ve yolcularımızın ulaşımı noktasında en kaliteli hizmeti almasıdır. Bugüne kadar aldığımız kararlarda bunun en iyi örneğidir. Bugün esnaflarımızla yaptığımız görüşmelerde sorunların tespitini gerçekleştirdik. Atacağımız adımlarda, esnafımızla birlikte hareket ederek olumsuzlukları ortadan kaldırmak amacıyla gayretle çalışacağız. Mesai kavramı gözetmeden halkımıza hizmet eden ve güvenli bir şekilde ulaşımını sağlayan tüm şoför emekçilerimizin her şatta yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz”     denildi.