Büyükşehir Belediyesi SGM’de Anlayarak Hızlı Okuma ve Yaratıcı Yazarlık Atölyeleri için kayıtlar başladı. 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencileri için gerçekleştirilecek eğitimlerde ilk ders zili 14 Temmuz Perşembe günü çalacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, şehirde yaşayan her vatandaşın hayatlarına dokunmaya devam ediyor. Adapazarı, Akyazı, Geyve, Karasu ve Sapanca SGM’lerde geçtiğimiz hafta ilk zilin çalması ile çocuklar için Mutfak, Bağlama, Satranç, Gitar, Piyano, Akıl Oyunları, İngilizce, Ukulele, Drama, Kuran-ı Kerim ve Değerler Eğitimi, Robotik Kodlama, Karakalem, Ritim, Tasarım, Becerikli Eller, Resim, Halk Oyunları, Geleneksel Türk Tiyatrosu 18 branşta eğitimler başladı.

İki yeni branş
Yaz tatilini verimli geçirmek isteyen çocukların birbirinden farklı branşlarda eğitimler aldığı SGM’ler, alanında uzman kişileri çocuklarla buluşturuyor. Mevcut branşlara ek olarak Anlayarak Hızlı Okuma ve Yaratıcı Yazarlık Atölyeleri ile analiz etme, yorumlama ve hayal gücü geliştirme teknikleriyle çocukların hayatlarına önemli katkı sunulacak.

Başvurular 10-14 Temmuz’da
Anlayarak Hızlı Okuma ve Yaratıcı Yazarlık Atölyeleri kurslarına başvurular 10-14 Temmuz tarihleri arasında yapılacak. İlk ders zilinin 14 Temmuz Perşembe çalacağı Anlayarak Hızlı Okuma ve Yaratıcı Yazarlık Atölyeleri dönem sonuna kadar devam edecek. Kurslarla ilgili detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar 444 40 54 (Dahili: 3741) numaralı hattan ayrıntılı bilgiye ulaşabilecek.