Büyükşehir Personeline İklim Eğitimi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Gold Standart Vakfı ile imzalanan ‘Sürdürülebilir Şehir Protokolü’ kapsamında 18 ay boyunca devam eden Sürdürülebilir Sakarya İklim Dostu Aydınlatma Projesi’nin ardından yeni bir çalışma daha hayata geçirildi. Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Teknik Destek Programı kapsamında Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı personeline “Küresel Isınmanın Etkileri ve İklim Değişikliğine Uyum Konusunda Kurumsal Kapasitenin Geliştirilmesi” eğitimi verildi. Çalışanlar, Ofis Sanat Merkezi’nde 3 gün boyunca devam eden programda, sürdürülebilir enerji eylem planları, çevre ve iklim dostu yenilikçilik ve küresel ısınmayla mücadele ile ilgili ayrıntılı bilgilendirildi.