İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı personel için gezi düzenle

Gerçekleştirilen geziyi değerlendiren Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Murteza Oktar, “Kurumumuzda yöneticilerimizin ve çalışanlarımızın arasındaki kaynaşmayı daha da artırmak için etkinlikler düzenliyoruz. Kartepe gezisi de bu etkinliklerimizden bir tanesi. Kartepe gerçekten sahip olduğu doğal güzellikleriyle görülmesi gereken bir yer. Belediye çalışanlarımızla birlikte güzel bir gün geçirdik. Gezimize ilgi gösteren bütün personelimize şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca bu imkânı bize sağlayan değerli başkanımız Zeki Toçoğlu’na bütün çalışanlarımız adına teşekkür ediyorum. Seminerler olsun, geziler olsun, piknik programları olsun etkinliklerimiz devam edecek” dedi.