Büyükşehir Belediyesi, havaların ısınmasıyla birlikte yaya geçitleri ve bordürleri yeniliyor. Vatandaşların daha rahat ve kaliteli ulaşımı için gece gündüz demeden yol yapım çalışmalarını büyük bir özveriyle sürdüren ekipler, gündüz trafiğin yoğun olduğu arterlerde gece çalışmalarıyla yaya geçitleri yenileme çalışması yaptı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Koordinasyon Dairesi Başkanlığı Trafik Şube Müdürlüğü ekiplerince başlatılan yaya geçitleri ve bordür boyama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yayaların güvenliğini sağlamak ve trafiği daha düzenli hale getirmek için yoğun bir mesai harcayan ekipler, trafiğin yoğun olduğu arterlerde gece başladıkları çalışmalara sabahın ilk ışıklarına kadar devam ediyor.

Trafik güvenli hale geliyor
Büyükşehir Belediyesi ekipleri Erenler Turan ve Sakarya Caddeleri, Adapazarı yaya geçitlerinde yenileme çalışmaları, SSK Köprülü Kavşağı’nda ise yönlendirme şablon çalışması gerçekleştirdi. Yapılan işlemlerle şehir estetiğine katkı sunulmasının yanı sıra araç sürücüleri için kolaylık sağlanıyor, yaya geçitleri güvenli hale getiriliyor.

Çalışmalar hız kesmeden devam edecek
Trafik Şube Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Araç trafiği ve yaya güvenliğini artırıcı önlem çalışmalarına hız kazandırdık. Gece ekipleri oluşturduk. Trafik yoğunluğunun olduğunu bölgelerde ekiplerimiz boya yenileme çalışmalarını gece yapıyor. Dün itibariyle Sakarya Caddesi'nden başlayarak gece çalışmalarımızı hızlandırıyoruz. Sakarya merkezinin ve 16 ilçenin gidilmedik, yenilenmedik köşesini bırakmayacağız. Mevsim şartları iyi gittiği sürece aralıksız yol çizgi, yaya geçidi ve tüm yer işaretlemelerinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz" denildi.