Büyükşehir Belediyesi ve MARKA işbirliği ile düzenlenen ‘Üstün Zekalı Çocuklara Davranış Modülü’ eğitimleri gerçekleştirilecek 2’inci oturum ile son buluyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezi’nin ev sahipliğinde düzenlenen ‘Üstün Zekalı Çocuklara Davranış Modülü’ eğitimlerinin 2’inci oturumu 13 Ağustos Cumartesi günü gerçekleştirilecek. Eğitimlerin ilk oturumuna konuşmacı olarak katılan Ankara Üniversitesi Öğretim Görevlisi Volkan Avşar, üstün zekalı çocukların özellikleri ile ilgili katılımcılara ayrıntılı bilgiler verdi. Ayrıca bu özellikteki çocuklar ile ilgili sıkıntılar dile getirilerek interaktif paylaşımlarda bulunuldu.

2’inci Oturuma Davet
Projenin 2’inci oturumunun 13 Ağustos Cumartesi günü gerçekleştirileceğini ifade eden Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürü Betül Karapınar, “Üstün zeka özelliğine sahip çocuklarımızın ailelerine yönelik eğitimlerimizin 2’inci oturumunu 13 Ağustos Cumartesi günü 12.00 ile 16.00 saatleri arasında gerçekleştireceğiz. İlk oturumumuzda üstün zekalı çocuklarımızın özellikleri konusunda bilgiler öğrenmiştik. Şimdi ise vaka tartışmaları, örnek vaka uygulaması, zeka ölçekleri ve çeşitli görsellerle aktif paylaşımlar yapacağız. İlgili tüm ailelerimizi ve eğitimcilerimizi bekliyoruz” ifadelerini kullandı.