Büyükşehir Atıcılık ve Avcılık Takımı sporcusu Esra Oskay, İstanbul’da gerçekleştirilen şampiyonada 39 puan toplayarak kürsüdeki yerini aldı.

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Kulübü Atıcılık ve Avcılık Takımı federasyonun 2016 yılı faaliyet programında yer alan Mehmet Bülent Torpil Kulüplerarası Trap Türkiye Şampiyonası’na katıldı. 12 – 14 Ağustos tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirilen şampiyonada çeşitli illerden 120 sporcu yer aldı. Büyükşehir Belediyespor Kulübü adına mücadele gösteren Esra Oskay, Genç Bayanlar Kategorisinde 39 puan toplayarak Türkiye 3’üncüsü oldu. Göstermiş olduğu başarıdan dolayı sporcusunu tebrik eden Antrenör Saliha Kurteş, yeni başarılar kazanmak adına çalışmaları ara vermeden sürdüreceklerini belirtti.