Berat Gecesi özel programı internetten yayınlanacak

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Berat Kandili dolayısıyla resmi Youtube hesabı SakaryaBLD üzerinden bir program düzenleyecek. Kur’an-ı Kerim tilavetinin gerçekleştirileceği programda kaside ve ilahiler okunacak, dualar edilecek. Konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: “Kovid-19 salgını dolayısıyla camilerimizde toplu olarak yapılan ibadetlere ara verilmişti. Berat Kandili’nde de camilerimizde toplu olarak bulunulmayacak. Büyükşehir Belediyesi olarak bu gecenin manevi iklimini evlere taşıyacağız. İstanbul Çamlıca Camii İmam Hatibi İshak Danış, İstanbul Nuruosmaniye Camii Müezzini Nizamettin Sevil ve Sakarya Orhan Camii İmam Hatibi Alaattin Beşel Kur’an-ı Kerim tilaveti ile kaside ve ilahilerle bu özel gecede gönüllere dokunacak. Sakarya İl Müftü Vekili Paşa Bektaş ise dualar okuyacak. Tüm vatandaşlarımızı resmi Youtube hesabımızdan yayınlanacak Berat Gecesi Özel Programını izlemeye davet ediyoruz” denildi.