4 günlük Kurban Bayramı süresince Sakaryalılara ücretsiz ulaşım imkânı sunan Büyükşehir Belediyesi, toplam 120 bin kişiye ücretsiz ulaşım hizmeti verdi.

Bayramlar ve özel günlerde büyük bir hassasiyetle çalışan Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kurban Bayramı süresince Sakaryalılara ücretsiz ulaşım imkânı sundu. 4 günlük bayram süresince 67 araç ve 150 personel ile görev başında olan belediye otobüsleri toplam 120 bin kişiye ücretsiz ulaşım hizmeti verdi. Bayramın süresince toplu taşımayı tercih eden vatandaşlar, tam kapasiteyle çalışan Büyükşehir’in araçlarıyla ücretsiz ulaşım uygulamasından duydukları memnuniyetleri dile getirdi.

Büyükşehir bayram süresince görevdeydi
Konu ile ilgili Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Sakarya bayramların güzelliğini, geleneklerini, lezzetini yaşayan, misafirperver, kadirşinas ve cömert bir şehirdir. Birbirinden farklı milletlerin, köklerin birleştiği, kadim şehirde her yönüyle güzel bir bayram geçirdik. Her bayram olduğu gibi bu bayram da vatandaşlarımızın bir arada, dostça bir bayram geçirmesi için günlük hayatı kolaylaştıracak adımlar attık. Büyükşehir olarak her bir vatandaşımızın sevdiklerine kolayca ulaşabilmesi için bayram süresince ücretsiz ulaşım hizmeti sunduk. Bayramın her günü sosyal tesislerimizde tam kadroyla çalıştık. Sosyal hizmetler ekiplerimiz yalnız olan yaşlılarımızın, engellilerimizin, şehit yakını ve gazilerin kapısını çaldı, yüzlerde tebessüm oldu. Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmaya, üretmeye ve vatandaşımızın yanında olmaya devam edeceğiz” denildi.