Akyazı’da devam eden asfalt ve köprü yapım çalışmaları hakkında bilgi veren Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, Dokurcun Kuloğlu Mahallesi’nde yaklaşık 4 kilometrelik güzergahın asfaltlandığını, Mudurnu Deresi üzerinde inşa edilen köprünün de kısa süre içerisinde tamamlanacağını belirtti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, Akyazı ilçesinde devam eden çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. Dokurcun Kuloğlu Mahallesi’nde yaklaşık 4 kilometrelik güzergahta asfalt çalışmalarının tamamlandığını açıklayan Oktar, Mudurnu Deresi üzerine de yeni bir köprünün inşa edildiğini ve projenin kısa süre içerisinde tamamlanacağını açıkladı.

Mudurnu Deresi’ne yeni köprü
Oktar, “Ekiplerimiz Dokucun Kuloğlu Mahallesi’nde yaklaşık 4 kilometrelik güzergahta asfalt çalışmalarını tamamladı. Aynı süratle Mudurnu Deresi üzerinde de yeni bir köprü inşa ediyoruz. 57 metre uzunluğunda ve 15 metre genişliğinde, 3 ayaklı projelendirilen köprüde son ayak üzerinde çalışmalarımız devam ediyor. Köprü ayaklarının yapım işinin tamamlanmasının ardından bu ayaklar üzerine beton kirişler yerleştirilecek. Bu çalışmamızı da kısa süre içerisinde tamamlamayı hedefliyoruz” diye konuştu.