Büyükşehir Belediyesi Aralık Kültür Sanat Etkinlikleri ‘Doğumunun 174. Yılında Sultan II. Albülhamid Han ve Dönemi’ fotoğraf sergisinin açılışı ile devam etti. Ofis Sanat Merkezi’nde sanatseverlerin beğenisine sunulan sergi, 22 Ocak Pazar gününe kadar ziyaret edilebilecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Aralık Kültür Sanat Etkinlikleri ‘Doğumunun 174. Yılında Sultan II. Albülhamid Han ve Dönemi’ isimli fotoğraf sergisinin açılışı ile devam etti. Ofis Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen sergi açılışına Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk, sanatçılar ve çok sayıda davetli katıldı.

22 Ocak’a kadar
TBMM Milli Saraylar tarafından hazırlanan sergide Sultan II. Abdulhamid döneminin bilinen ve bilinmeyen yönleri fotoğraflarla sergilendi. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, sanatçılara günün anısına çiçek takdim etti. Serginin açılışının ardından sergiyi gezen Başkan Toçoğlu, eserler hakkında sanatçılardan bilgi aldı. ‘Doğumunun 174. Yılında Sultan II. Albülhamid Han ve Dönemi’ fotoğraf sergisi 22 Ocak Pazar gününe kadar Ofis Sanat Merkezi’nde ziyaret edilebilecek.