Büyükşehir Belediyesi tarafından Ağustos ayı boyunca sürdürülen Açık Hava Etkinlikleri 90’lar festivali ile devam edecek. 26-28 Ağustos tarihleri arasında 3 gün boyunca devam edecek programlarda, konserler, geleneksel çocuk oyunları ve film gösterileriyle kültür sanat dolu günler yaşanacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Açık hava Etkinlikleri vatandaşların yoğun ilgisiyle Millet Bahçesi Açık Hava Sahnesinde devam ediyor. Birbirinden renkli ve eğlenceli programların düzenlendiği etkinlikler, konser programları, geleneksel çocuk etkinlikleri ve film gösterimleriyle katılımcılara 90’lı yıllara götürecek.

Doğukan Manço ve Burak Kut konseri
26 Ağustos Cuma günü saat 18:00’de geleneksel çocuk oyunlarıyla başlayacak olan etkinler saat 21:00’de Doğukan Manço konseriyle devam edecek. 27 Ağustos Cumartesi günü ise Saat 18:00’de Geleneksel çocuk oyunları ve saat 21:00’de Burak Kut konseriyle devam edecek. Programların son günü olan 28 Ağustos Pazar günü saat 18:00’de geleneksel çocuk oyunları ve saat 21:00’de Neşeli Günler film Gösterimi ile sona erecek.