Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında ‘Şeker Portakalı’ filminin özel gösterimi Ofis Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Mart Kültür Sanat Etkinlikleri ‘Şeker Portakalı’ filminin özel gösterimi ile devam etti. Ofis Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen buluşmaya sinemaseverlerin ilgisi yoğun oldu. Yönetmen koltuğunda Marcos Bernstein’nin oturduğu filmde 8 yaşındaki Zeze’nin hikâyesine misafir olan katılımcılar, zaman zaman duygulu zaman zaman ise eğlenceli dakikalar yaşadı. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada ise, özel gösterimlerin 17 Mart Perşembe günü ‘Yaşamın Ritmi’ filminin gösterimi ile devam edeceği ifade edildi.