Çocuklar için özel kültür-sanat etkinlikleriyle yüzleri güldüren Büyükşehir Belediyesi, engelli çocuklar için hazırladığı “Karagöz Göklerde” sahnesiyle miniklerin yüzünde tebessüm oldu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi kültür, sanat ve eğlence alanında gerçekleştirdiği organizasyonlarla binlerce vatandaşa dokunuyor. Bu kapsamda özellikle çocuklar için dolu dolu geçen Kasım Ayı Kültür Etkinlikleri programları, anlamlı bir programla devam etti.

Güldürürken öğreten sahne

Arifiye’de bulunan engelli çocukların eğitim gördüğü Arifiye Özel Eğitim Anaokulu’nda meddah sanatçısı Seçkin Bayramoğlu’nun hazırladığı “Karagöz Göklerde” sahne aldı.

Çocukları güldürürken bilgilendiren, kültürümüzü ve değerlerimizi eğlenceli bir oyunla aktaran sahne, çocuklara keyifli anlar yaşattı. Program sonrası yapılan etkinlik dolayısıyla veliler Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’ye ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına bu anlamı etkinlikten dolayı teşekkür et