Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında İstanbul Devlet Tiyatrosu oyuncularınca sahnelenen ‘Erkek Parkı’ isimli oyun Sakaryalı sanatseverlerle buluştu. AKM’de gerçekleşen yılın ilk tiyatro etkinliği büyük beğeni topladı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ocak Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında düzenlenen ilk tiyatro gösterimi olan ‘Erkek Parkı’ Sakaryalı sanatseverler ile buluştu. Kristof Magnusson tarafından yazılan ve yönetmenliğini Saydam Yeniay’ın yaptığı oyun, İstanbul Devlet Tiyatrosu oyuncularınca AKM’de sahnelendi.

Yoğun ilgi
Eşlerinin alışveriş tutkusundan bunalan üç arkadaşın, bir alışveriş merkezinin kazan dairesinde her cumartesi buluşup kafa dağıtmaya çalışırken yaşadıklarının sahnelendiği oyuna kültür sanat dostları büyük ilgi gösterdi. Gösterimin sonunda oyuncular büyük alkış aldı. Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığından yapılan açıklamada, “Yeni yılın ilk tiyatro oyununu Sakaryalı sanatseverlerle buluşturmuş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Gösterdikleri ilgi için kültür sanat dostlarına teşekkür ediyoruz. Tiyatro etkinliklerimiz yıl boyunca devam edecek” denildi.