Yenikent'ten Kampüse Yeni HatlarYenikent'ten Kampüse Yeni HatlarYenikent

Hatta 8 belediye otobüsü çalışacak
Gün içerisinde Camili ile Kampüs arasında 8 belediye otobüsünün çalışacağını da açıklamalarına ekleyen Yolcu, “Camili - Kampüs hatlarımızda 8 araç çalışacak. Otobüslerin 4’ü Camili - Sebahattin Zaim Bulvarı - Çevre Yolu – KİPA – Ozanlar - Karaağaç Bulvarı - Kent Meydanı - Çark Caddesi - Mavi Durak – Kampüs güzergâhını izleyecekken, diğer 4’ü Sakarya Üniversitesi Araştırma Hastanesi’ne ulaşımı da düşünerek; Camili - Sebahattin Zaim Bulvarı - Yazlık Kavşağı - Yazlık Caddesi - Sedat Kirtetepe Caddesi - Ofis Peronları - 1. Geçit – Donatım – Sakarya Üniversitesi Araştırma Hastanesi – Mithatpaşa - Vagon Yolu –Tunatan - Mavi Durak - Kampüs arasında hizmet verecektir” şeklinde konuştu.

Yeni duraklar
Gerçekleştirilen düzenlemeler ile Camili – Kampüs güzergâhı arasında çalışan belediye otobüsü sayısının 8’e çıkarıldığını belirten İsmail Yolcu, “Camili’de ikamet edenler artık KİPA, İhsaniye Camii, Ağa Cami, Orhan Cami, Kent Meydanı, Araştırma Hastanesi, Sakarya Meslek Yüksekokulu, SGK ve Kampüse tek vasıtayla ulaşma imkânına kavuşacaklardır. Camili’ye gitmek isteyen vatandaşlarımız, Büyükşehir Belediyesi önü, Kent Meydanı ve Unkapanı’ndan araçlarımıza binebilecektir” dedi.


21A ve 21B’de düzenleme
Karaman Bölgesi’nde yaşayan vatandaşların yoğun isteği üzerine karşılıklı ring yapan 21A ve 21B numaralı hatlarda da düzenlemenin yapıldığını belirten Ulaşım Dairesi Başkanı İsmail Yolcu, “Yine Karaman’a hizmet veren hatlarımızı da yeniden düzenledik. Karşılıklı ring yapan 21 A ve 21 B numaralı hatlarımızda toplam 10 araç olacak ve Karaman Devlet Hastanesi ile Sakarya Üniversitesi Araştırma Hastanesini gün boyu birbirine bağlamış olacağız” diye konuştu.