Büyükşehir Belediyesi Aralık Kültür Sanat Etkinlikleri, birbirinden farklı üç program ile 2 Aralık Salı günü başlıyor. İlk olarak saat 11:00’da Neşeli Kampçılar çocuk tiyatrosu ile perdelerini açacak AKM sahnesinde, saat 20:00’da İzmir Devlet Tiyatrosu’nun Kurban isimli oyunu Sakaryalılarla buluşacak. Ofis Sanat Merkezi’nde ise saat 18:00’da, ‘Periferide Hafıza’ isimli Karma Sergi’nin açılışı gerçekleştirilecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Aralık Kültür Sanat Etkinlikleri, iki tiyatro gösterimi ve bir sergi açılışı ile başlıyor. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “2 Aralık Salı günü, Sakarya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim üyeleri ve öğrencilerinin eserlerinden oluşan Periferide Hafıza isimli karma serginin açılış gerçekleştirilecektir. Saat 18:00’da başlayacak programa, tüm vatandaşlarımız davetlidir” denildi.

İki günde 4 gösterim
Açıklamada ayrıca 2-3 Aralık tarihlerinde AKM sahnesinde Sakaryalılarla buluşacak İzmir Devlet Tiyatrosu’nun oyunları ile ilgili ise, “Salı ve Çarşamba günü iki farklı oyun, biletli gösterimlerle kültür sanat dostlarıyla buluşacak. Her iki gün de, saat 11:00’da Neşeli Kampçılar çocuk tiyatrosu ve saat 20:00’da ise Kurban isimli oyun sahnelenecek” ifadelerine yer verildi ve gösterimler için satışa sunulan biletlerin tükendiği belirtilerek, ilgilerinden dolayı vatandaşlara teşekkür edildi.