Çark Caddesi-Kampüs hattına dâhil edilen özel halk otobüslerinin mesailerine başladığını açıklayan Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Pistil, “Bugün itibari ile Çark Caddesi-Kampüs hattına dâhil ettiğimiz özel halk otobüsleri vatandaşlarımıza hizmet sunmaya başladı. Şehrimize hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Pistil, daha önce Çark Caddesi-Kampüs hattına dahil edileceği açıklanan ve ihalesi geçtiğimiz günlerde tamamlanan özel halk otobüslerinin mesailerine başladığını belirtti.  Yeni araçların şehre hayırlı olmasını temenni eden Pistil, vatandaşlar ve üniversite öğrencilerinin ulaşımda herhangi bir mağduriyet yaşamamaları adına yeni çalışmalar gerçekleştirileceğini de ifade etti.

Ulaşıma Köklü Çözümler
Fatih Pistil, “Kısa süre önce Çark Caddesi-Kampüs hattına dâhil edileceğini açıkladığımız özel halk otobüslerinin ihalesini tamamlamıştık. İhalenin ardından gerekli tüm prosedürler gerçekleştirildi. Bugün itibari ile yeni araçlar vatandaşlarımıza hizmet sunmaya başladı. Yeni araçların bu hat ulaşımına ciddi bir rahatlama kazandıracağını düşünüyoruz. Vatandaşlarımızın ve üniversite öğrencilerimizin ulaşımda herhangi bir mağduriyet yaşamamaları adına yeni çalışmalarımız devam edecek. Yeni araçlar şehrimize hayırlı olsun” diye konuştu.