Yaz Spor Okulları Pazartesi AçılıyorYaz Spor Okulları Pazartesi AçılıyorYaz Spor Okulları Pazartesi Açılıyor

Açılış Pazartesi saat 11:00’da
Sakarya Büyükşehir Belediyesi ücretsiz yaz spor okullarının 12 ncisi bu yıl 11 Haziran - 7 Eylül 2012 tarihleri arasında Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde, Adapazarı, Serdivan, Erenler, Arifiye, Söğütlü, Ferizli, Hendek, Akyazı, Sapanca ve Karapürçek ilçelerinde Belediye Başkanlıklarının destekleriyle düzenlenecek. Ücretsiz yaz spor okullarına,  basketbol, voleybol, hentbol, futbol, güreş, badminton, tenis ve masa tenisi branşlarında 7-15 yaş grubundaki öğrenciler katılacak. Açılış, 11 Haziran Pazartesi saat 11.00’da Erenler Atatürk Stadyumu’nda yapılacak. Yaz spor okulları ile öğrencilerin kötü alışkanlıklardan uzaklaştırılmaları, serbest zamanlarını değerlendirmeleri, sağlıklı bireyler olarak yetiştirilmeleri ve yetenekli öğrencilerin tespit edilmesi amaçlanıyor.