Tiyatro Buluşmaları 23 Ekim'de Başlıyor

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen kültür sanat etkinlikleri çerçevesinde “Tiyatro Buluşmaları” başlıyor. İlk oyun olan “Mirasçılar”, 23 Ekim Salı günü saat 20:00’da AKM’de sahnelenecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen kültür sanat etkinlikleri kapsamında yer alan “Tiyatro Buluşmaları” başlıyor. Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü İzmir Devlet Tiyatrosu’nun sahnelediği, Dulat İsabekov’un yazdığı Tomris Çetinel’in yönettiği ve oyunculuklarını; Meltem Ertürk, Şebnem Doğruer, Mustafa Şen, Güldeniz Aytutuldu, Okan Koç, Serdar Aktay, Onur Amaç, Derya Kara Erk ve Ceyhun Akçeltik’in üstlendiği “Mirasçılar” isimli oyun, 23 Ekim Salı günü saat 20:00’da AKM Tiyatro Salonu’nda Sakaryalılarla buluşacak.