Büyükşehir Belediyesi YOLBAK ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlatılan asfalt çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Tepekum Mahallesi 400 ton sıcak asfaltla buluşacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla şehir merkezi ve 16 ilçede sürdürülen asfalt çalışmaları devam ediyor. Adapazarı’na bağlı Merkez Tepekum mahallesinde asfalt ekipleri çalışmalara başladı. 250 metre uzunluğundaki güzergâha yaklaşık 400 ton asfalt atılacak.

Rahat ulaşım
Güzergâhla ilgili açıklamalarda bulunan Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanı Haydar Akbulut, “Adapazarı merkezimize bağlı Tepekum Mahallemizde çalışmalarımız başladı. 250 metre uzunluğundaki güzergâhı yenileyerek ulaşımı daha rahat hale getirmek istiyoruz. Yenileme çalışmalarımız yıl boyunca devam edecek” ifadelerini kullandı.