Büyükşehir Belediyesi Nisan Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında Türk pop müziğine damga vuran MFÖ Grubu’nun gitaristi Fuat Güner Sakaryalılarla buluştu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Nisan Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında sevilen sanatçı Fuat Güner, Sakaryalılarla buluştu. Ziya Taşkent Konser Salonu’nda gerçekleştirilen programda Sanatçı Güner, 80’lerden günümüze en beğenilen şarkılarını Sakaryalı kültür sanat dostları için seslendirdi. Taşkent Konser Salonu’nu dolduran Sakaryalılar, zaman zaman Güner’in şarkılarına eşlik etti.

Teşekkürler Sakarya
Gerçekleştirilen konserin ardından salonu dolduran Sakaryalılara teşekkür eden Güner, “Çok güzel bir buluşma oldu. Salonu dolduran tüm Sakaryalılara ve bu buluşmanın gerçekleşmesine vesile olan Büyükşehir Belediyesi’ne çok teşekkür ediyorum. İnşallah başka bir programda yine bir araya geliriz” diye konuştu. Etkinliğin sonunda Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Şube Müdürü Faruk Şişman Sanatçı Fuat Güner’e teşekkür ederek günün anısına hediye takdim etti.