Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında ünlü keman virtüözü Aşkın ve piyanist Okan, Sakaryalılarla buluştu. Ziya Taşkent’i dolduran sanatseverler, klasik eserleri büyük bir beğeniyle dinledi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Şubat Etkinlikleri kapsamında Cihat Aşkın ve Can Okan Klasik Müzik Konseri, Ziya Taşkent’te gerçekleştirildi. Programa yoğun ilgi gösteren Sakaryalı sanatseverler, Aşkın ve Okan’ın çaldığı klasik eserlerle keyifli bir günü geride bıraktı. Sanatçı Aşkın yaptığı konuşmada, Sakaryalılarla buluşmaktan duyduğu memnuniyeti belirterek, Sakarya Büyükşehir Belediyesi’ne düzenlenen buluşma için teşekkür etti. Gerçekleştirilen etkinliğin sonunda Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Kültür Sanat Şube Müdürü Faruk Şişman, sanatçılar Cihat Aşkın ve Can Okan’a teşekkür ederek, günün anısına hediye takdim etti.