Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan Uzunçarşı Yenileme Projesi’nde 2.etap yapım işi ihalesi tamamlandı. Büyükşehir Belediyesi Ek Binasında yapılan ihalenin komisyon başkanlığını Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Recep Ören üstlendi. İhalenin ardından açıklamalarda bulunan Ören, “Uzunçarşı Yenileme Projesinde 1.etap çalışmalarımızın sonuna gelmek üzereyiz. Çalışmalarımızı hiç vakit kaybetmeden sürdürmek için bugün 2.etap için ihalemizi yaptık. İhalemizde 5 firma teklif sundu. Başkanımız Zeki Toçoğlu’nun da ifade ettiği gibi hedefimiz tarihi adanın tamamında bu yenileme projesini gerçekleştirmek. Komisyonumuz değerlendirmelerini yaptıktan sonra sonuçları kamuoyuna duyuracak. Hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Uzunçarşı Yenileme Projesi 2.etap yapım işi için ihaleye katılan firmalar ve komisyona sundukları teklifler şu şekilde;

Anke İnş. ve Rest. San. Tic. Ltd. Şti.                                                                      7.275.425.00 TL

Akın İnş. Mer. San. Ve Tic. Ltd. Şti.                                                                       7.307.920.00 TL

Çağın İnş. Tur. Nak. Paz. İth. İhr. Taah. Tic. ve San. Ltd. Şti.                    7.299.517.00 TL

Bimar İnş. Taş. Gıda San ve Tic. Ltd. Şti.                                                   8.984.801.30 TL