Taha Akyol Konferansı 30 Nisan'da

Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında düzenlenecek olan ve Gazeteci Yazar Taha Akyol’un konuşmacı olarak katılacağı “Yeni Bir Dönemin Eşiğinde Türkiye” konferansı 30 Nisan Salı günü AKM’de gerçekleşecek. Konferans, saat 20.00’da başlayacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından her ay düzenli olarak gerçekleştirilen ve Sakaryalıların yoğun ilgi gösterdiği Kültür Sanat Etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi’nden yapılan açıklamada, Gazeteci Yazar Taha Akyol’un konuşmacı olarak katılacağı “Yeni Bir Dönemin Eşiğinde Türkiye” konferansının 30 Nisan Salı günü gerçekleştirileceği belirtildi. Yapılan açıklamada, “Nisan ayı kültür sanat etkinlikleri programımızda 15 Nisan Pazartesi günü gerçekleştirileceğini duyurduğumuz, Gazeteci Yazar Taha Akyol’un konuşmacı olarak katılacağı “Yeni Bir Dönemin Eşiğinde Türkiye” konferansı, Taha Akyol’un yoğun programı nedeniyle, 30 Nisan Salı gününe alınmıştır. 30 Nisan’da AKM’de gerçekleşecek konferans, saat 20.00’da başlayacaktır” denildi.