Sporcumuz Adnan Sevda'nın Acı Günü

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Kulübü Basketbol Takımı oyuncularından Adnan Sevda’nın 68 yaşındaki babası Cahit Sevda, geçtiğimiz yıl geçirdiği akciğer rahatsızlığı sonrasında tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Aziziye Camii’nde gerçekleştirilen cenaze töreninde, Sakarya Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Orhan Bayraktar, Gençlik ve Spor İl Müdürü Salih Koşu, Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı Baş Antrenörü Ali Burgul ile takım arkadaşları başarılı oyuncuyu yalnız bırakmadı. Baş Antrenör Ali Burgul, “Takım olmanın gereği olarak iyi günde, kötü günde hep beraberiz. Tüm takım olarak başarılı oyuncumuz Adnan Sevda’nın değerli babası Cahit Sevda’ya Allah’tan rahmet diliyor, ailesine sabırlar temenni ediyoruz” diye konuştu.