AKOM’da Belpaş yönetimi ile buluşan Başkan Ekrem Yüce, “Büyükşehir Belediyemiz iştiraklerinden Belpaş’ın sürdürdüğü çalışmalar, yeni dönem hedeflerine ilişkin toplantımızı gerçekleştirdik. Şehrimizin farklı bölgelerinde hizmet sektöründe yer alan tesislerimizle hemşehrilerimize hizmet sunuyoruz. İnşallah sosyal belediyecilik anlayışımız doğrultusunda tesislerimizi yaygınlaştırmaya, kaliteli hizmet anlayışımızla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Belpaş A.Ş. yönetim kurulu toplantısına katıldı. AKOM’da gerçekleştirilen toplantıda Prof. Dr. Mustafa İsen, Fuat Bol, Enver Salihoğlu, Erol Aydın, Cemalettin Erdem, Genel Sekreter Yardımcısı Bedrullah Erçin’in yanı sıra yönetim kurulu üyeleri yer aldı. Toplantıda Belpaş A.Ş. Genel Müdürü Osman Çelik, Genel Müdür Yardımcıları Muzaffer Gül, Fatih Çakıl, Fatih Cengiz ve çalışanlar hazır bulunurken, çalışmalar ve 2019 yılı faaliyet raporu görüşüldü. 6 yeni işletme ve 9 yeni işletmenin değerlendirildiği toplantıda istişareler yapıldı. Toplantının ardından Belpaş bünyesinde görev yapan başarılı personellere Başkan Ekrem Yüce tarafından hediye takdim edildi.

Sosyal tesisler vatandaşların uğrak noktası
Başkan Ekrem Yüce, toplantının ardından yaptığı değerlendirmede şu ifadeleri kullandı: “Büyükşehir Belediyemiz iştiraklerinden Belpaş’ın sürdürdüğü çalışmalar, yeni dönem hedeflerine ilişkin toplantımızı gerçekleştirdik. Şehrimizin farklı bölgelerinde hizmet sektöründe yer alan tesislerimizle hemşehrilerimize hizmet sunuyoruz. İnşallah sosyal belediyecilik anlayışımız doğrultusunda tesislerimizi yaygınlaştırmaya, kaliteli hizmet anlayışımızla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.