Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Sosyal Market, SGM’de hizmete açıldı. Başkan Yüce, “Marketimiz içerisinde toplamda 100 farklı çeşitte 2 bin 500 adet ürün bulunuyor. Dezavantajlı hemşehrilerimiz kendilerine tanımlayacağımız kredi ile Sosyal Marketimize gelerek ihtiyaçlarını karşılayabilecekler. Sosyal Marketimizin hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Milletvekili Atabek ise sosyal çalışmaların önemine işaret etti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlar için hayata geçirilen Sosyal Market SGM’de açıldı. Başkan Ekrem Yüce’nin yanı sıra açılışta AK Parti Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, ilçe belediye başkanları, meclis üyeleri, Büyükşehir ve SASKİ bürokratları yer aldı. Başkan Yüce, ihtiyaç sahiplerinin Sosyal Sevgi Mağazası ile giyim, Sosyal Market ile de gıda ihtiyaçlarının karşılanacağını söyledi. Başkan Yüce, gönül belediyeciliği anlayışıyla vatandaşların her konuda yanlarında olduklarını dile getirdi.

Hemşehrilerimizin hayatını kolaylaştıracak çalışmalar yürütüyoruz
Şehrin mimarisi, altyapısı, ekonomik kalkınması ve tarımsal faaliyetlerine katkı sunacak projelerin yanı sıra sosyal projeleri de hayata geçirdiklerini ifade eden Başkan Yüce, “Hemşehrilerimizin hayatını kolaylaştıracak çalışmalar yürütüyoruz. Toplumumuzun her kesiminden vatandaşımıza eşit mesafede hizmet sunmaya devam ediyoruz. Geçtiğimiz ay Türkiye’ye örnek olacak bir projeyi hayata geçirdik. İhtiyacı olan vatandaşlarımızın gönül rahatlığıyla gelerek giyim ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri Sosyal Sevgi Mağazamızın açılışını gerçekleştirdik. 300 metrekare alan üzerine kurulu mağazamızda 2 bin 500 kıyafet bulunuyor. Hayır sahibi dostlarımızın ve hemşehrilerimizin bağışladıkları hiç kullanılmamış; yeni kıyafetler ve kıymetli vatandaşlarımızın bağışladıkları kullanılabilir ikinci el ürünler bulunuyor” dedi.

Sosyal Market hayırlı olsun
Geniş ürün yelpazesiyle dezavantajlı vatandaşların tüm gıda ihtiyaçlarını karşılayabileceği Sosyal Market projesinin hayırlı olmasını dileyen Başkan Yüce, “Yine geçtiğimiz hafta duyurduk, malumunuz Nevşehir AK Parti İl Başkanı Ali Demirkıran aracılığıyla 100 ton patates alıyoruz. Bu patatesleri ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştıracağız. Bugün de burada hep birlikte Sosyal Marketimizin açılışını gerçekleştiriyoruz. Marketimiz içerisinde toplamda 100 farklı çeşitte 2 bin 500 adet ürün bulunuyor. Dezavantajlı hemşehrilerimiz kendilerine tanımlayacağımız kredi ile Sosyal Marketimize gelerek ihtiyaçlarını karşılayabilecekler. Kuru bakliyattan sıvı yağa, süt ürünlerinden kahvaltılıklara kadar pek çok gıda ürününü buradan tedarik ederek aylık mutfak ihtiyaçlarını giderebilecekler. Sosyal Marketimizin hayırlı uğurlu olmasını diliyor, her birinizi saygıyla selamlıyorum” ifadelerinde bulundu.

Sosyal çalışmalar büyük önem taşıyor
AK Parti Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, belediyelerin yaptığı sosyal çalışmaların önemine işaret ederek, “Büyükşehir Belediyemizin Sosyal Sevgi Mağazası'nı da ziyaret ettim. Gerçekten ihtiyaç sahiplerine yönelik bir çalışma gerçekleştirilmiş. Kuru temizlemeden farklı farklı birçok eşya mevcut. Ramazan bereket ayıdır. Rabbim bu ayın bereketinden faydalanmayı hepimize nasip etsin. Unutmayalım ki veren el alan elden üstündür. Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem Yüce'yi bu konuda yaptığı çalışmalardan dolayı tebrik ediyorum” dedi.