ADASU Hendek Yeni Mahalle'de yağmursuyu çalışması gerçekleştiriyor......

Rüstem Keleş, “ADASU olarak yağmursularını sorun olmaktan çıkarmak için çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Ekiplerimiz şu anda Hendek Yeni Mahalle’de çalışmalar gerçekleştiriyorlar. Hendek Belediyemizle birlikte gerçekleştirdiğimiz çalışmalar sonrasında, büyük bir sorunu ortadan kaldırmış olacağız. Burada gerçekleştirdiğimiz çalışmanın uzunluğu 2.700 metre. Yapılan yağmursuyu şebekesi ile Hendek ilçesinin en büyük mahallesi olan Yeni Mahalle’nin yağmursuyu ve yüzeysel sularının deşarj edilmesi ile alakalı büyük bir adım atılmış olacaktır. Yeni Mahallenin ana caddesi olan Servetiye Caddesi ve yüzeysel su sıkıntısı olan Açma Sokak, Mandıra Sokak ile yapılacak ilavelerle diğer sokakları da sisteme dahil edilebilecektir. Artık yağmur suları sorun olmaktan çıkıyor” dedi.

Çalışmanın gerçekleştirildiği Yeni Mahalle’de yaklaşık 15 bin kişi yaşıyor.