Soru Yağmuruna Tuttular

SAÜ Vakfı öğrencileri Başkan Zeki Toçoğlu'nu makamında ziyaret ettiler..

Eğitime her türlü desteğe hazırız

Eğitim ile alakalı her türlü çalışmanın içerisinde olmaya hazır olduklarını belirten Başkan Zeki Toçoğlu, “Ben de bir eğitimciyim. Eğitim ile alakalı her türlü çalışmaya gönülden destek veririz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın en iyi şekilde eğitim alabilmeleri için hepimiz üzerimize düşen görevleri yapmak zorundayız” diye konuştu. Başkan Zeki Toçoğlu daha sonra bir saat boyunca öğrencilerin sorularını cevapladı. Öğrencilerin özgüvenlerini kazanmaları, devlet ve özel kurumları tanımaları için bu tür çalışmaların çok önemli olduğunu ifade eden Toçoğlu; çocuklara, geleceğin yöneticilerinin kendileri olduklarını ve bunun için çok okumaları, çok çalışmaları gerektiğini söyledi.

Çocuklara yönelik birçok çalışma yapıyoruz

Sakarya Üniversitesi Vakfı öğrencileri Başkan Toçoğlu’na ilginç sorular yönelttiler. Çocuklara yönelik gerçekleştirilen çalışmaları, geri dönüşüm kutuları ile alakalı çalışmaları, belediye başkanının sorumluluklarını, Büyükşehir Belediyesi’nden önce hangi görevlerde bulunduğunu soran öğrencilere, Başkan Zeki Toçoğlu uzun uzun cevaplar verdi. Çocuklara yönelik parklar, oyun alanları yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini söyleyen Zeki Toçoğlu, çocuk tiyatrosu kurmak için çalışmalar yaptıklarını da ifade etti. Başkan Toçoğlu, belediye başkanlarının halka hizmet etmek için seçildiklerini ifade etti.

Öğrenciler ziyaret sonrasında Başkan Toçoğlu ile fotoğrafta çektirdiler.