Son Kayıt Perşembe

Büyükşehir Belediyesi’nin düzenleyeceği “Aile Bağları” fotoğraf yarışması hakkında açıklamalarda bulunan Sağlık ve Sosyal hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “Ailenin ve güçlü aile bağlarının önemini vurgulamak amacıyla fotoğraf yarışması düzenliyoruz. Tüm vatandaşlarımızın katılabileceği yarışmanın son kayıt tarihi 9 Mayıs Perşembe” dedi.

Aile Bağları
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, 13 – 19 Mayıs Aile Haftası etkinlikleri kapsamında bir fotoğraf yarışması düzenliyor. “Aile Bağları” konulu fotoğraf yarışmasına Sakarya il sınırları içerisinde ikamet eden ya da öğrenim gören amatör ya da profesyonel fotoğraf severlerin katılabileceği fotoğraf yarışmasının kayıtları başladı. Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce yaptığı açıklamada, “Ailenin ve güçlü aile bağlarının önemini vurgulamak amacıyla “Aile Bağları” konulu fotoğraf yarışması düzenliyoruz. Böylece fotoğraf sanatı yoluyla güçlü aile bağlarının belgelenmesi ve gelecek nesillere aktarılmasını sağlamış olacağız” şeklinde konuştu.

Seçici kurul değerlendirecek
Tüm vatandaşlarımızın katılabileceği yarışmanın son kayıt tarihi 9 Mayıs Perşembe. Başvuruların ardından 10 Mayıs Cuma günü fotoğraflar seçici kurul tarafından değerlendirilmeye alınacak. Sergi ve ödül töreni ise 13 Mayıs Pazartesi günü Ofis Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Ayrıntılı bilgiye Sakarya Büyükşehir Belediyesi kurumsal web sitesi ve Büyükşehir Belediyesi Medya Tanıtım Şube Müdürlüğü (444 40 54 Dahili: 1691) nolu telefondan ulaşılabilir” şeklinde konuştu.