Karapürçek Uludere Köprüsü Yenileme Projesi’nde incelemelerde bulunan Başkan Toçoğlu, “Mecidiye, Ahmediye ve Uludere Mahallerini birbirine bağlayan ve geçtiğimiz aylarda yaşanan sel felaketinde büyük zarar gören Uludere Köprüsü’nü yeniliyoruz. Karapürçek ilçemize hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, yenileme çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği Uludere Köprüsü’nde incelemelerde bulundu. Karapürçek Belediyesi Başkanı Orhan Yıldırım’ın da hazır bulunduğu ziyarette çalışmalar ile ilgili bilgi alan Başkan Toçoğlu, Uludere Köprüsü Yenileme Projesi’nde çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanacağını açıkladı.

Karapürçek’e hayırlı olsun
Bölgede yaşanan sel felaketinin izlerini kısa süre içerisinde sildiklerinin de altını çizen Başkan Zeki Toçoğlu, yaşanabilecek olası sel taşkınlarına karşı önlem almaya devam edeceklerini ifade etti. Başkan Toçoğlu, “Mecidiye, Ahmediye ve Uludere Mahallerini birbirine bağlayan ve geçtiğimiz aylarda yaşanan sel felaketinde büyük zarar gören Uludere Köprüsü’nü yeniliyoruz. Karapürçek ilçemize hayırlı olsun” diye konuştu.

Kısa süre içerisinde tamamlanacak
Toçoğlu, “Geçtiğimiz aylarda şehrimizin birçok bölgesinde üzücü bir sel felaketi yaşamıştık. Büyükşehir Belediyesi olarak selden zarar gören mahallerimizde yenileme çalışmaları başlatmış, yaşanabilecek olası sel taşkınlıklarına karşı ilçelerimizde önlemler almıştık. Bu kapsamda selden zarar gören Uludere Köprüsü’nde de yenileme çalışmalarının başlatılacağını ifade etmiş ve çalışmalarımızı başlatmıştık. İnşallah köprü yenileme çalışmalarımızı kısa süre içerisinde tamamlayacak ve bölgenin ulaşım güvenliğini daha da güçlendirmiş olacağız” dedi.

Yıldırım’dan hizmet teşekkürü
Uludere Köprüsü’nde devam eden çalışmalar ile ilgili Başkan Toçoğlu’na bilgi veren Yıldırım ise, “Büyükşehir Belediyemizin güçlü hizmet eli ilçelerimize uzanmaya devam ediyor. Hükümetimiz, Büyükşehir ve ilçe belediyemiz el ele vererek, bölgemizde yaşanan sel felaketinin izlerini kısa süre içerisinde sildik. İlçemizde hayata geçirilen tüm hizmetler için değerli Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’na teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.