Büyükşehir Belediyesi Turizm ve Tanıtım Şube Müdürlüğü tarafından sürdürülen şehir tanıtım gezileri devam ediyor. Son olarak Sakarya Speaking Club topluluğundan 48 öğrenci ile şehrin doğal ve tarihi güzelliklerine doğru yolculuk gerçekleştirildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Turizm ve Tanıtım Şube Müdürlüğü tarafından sürdürülen şehir tanıtım gezileri devam ediyor. Bu kapsamda son olarak Sakarya Speaking Club topluluğundan 48 öğrenci ile şehrin doğal ve tarihi güzelliklerine doğru yolculuk gerçekleştirildi. Serdivan Gölpark, Adakule, Kuvay-ı Milliye Müzesi, 2. Bayezıd Köprüsü, Geyve Seyir Terası ve Taraklı’yı gezen toplam 48 öğrenci şehri daha yakından tanıma şansı elde etti.