23-25 Ekim arasında Sakarya’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilecek düzenlenecek Dağ Bisikleti Maraton Dünya Şampiyonası heyecanı şehrin dört bir yanında başladı. Büyükşehir Belediyesi şehrin işlek noktalarına konumlandırdığı bisiklet temalı tabelalar vatandaşların dikkatini çekiyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliği yapacağı Dağ Bisikleti Maraton Dünya Şampiyonası rüzgârı şehirde esmeye devam ediyor. Şehrin muhtelif noktalarına konumlandırılan bisiklet temalı tabelalar vatandaşların dikkatini çekerken, şampiyona heyecanı şehrin her noktasına yayılıyor. Yapılan açıklamada, “23-25 Ekim tarihleri arasında şehrimizin ev sahipliği yapacağı Dağ Bisikleti Maraton Dünya Şampiyonası için geri sayımımız sürüyor. Büyükşehir Belediyesi olarak şampiyona heyecanının tüm şehre yayılması için farkındalık çalışması başlattık. 23-25 Ekim tarihleri arasında tüm vatandaşlarımızı Dağ Bisikleti Maraton Dünya Şampiyonasını takip etmeye davet ediyoruz” denildi.