SASKİ Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada 24 saatlik zaman diliminde Kaynarca’da metrekareye 47 kilogram yağış düştüğü, SASKİ ekiplerinin gerekli müdahaleleri yaptığı ve hazır kıta bekledikleri ifade edildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) tarafından geçtiğimiz aylarda sel felaketi yaşanan Kaynarca’da yoğun yağışların neden olabileceği sorunlara müdahale etmek için çalışmalar yürütülüyor. Konuya ilişkin olarak SASKİ Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre 18 Aralık Salı günü saat 15.00 ile 19 Aralık Çarşamba günü saat 15.00 arasındaki 24 saatlik zaman diliminde Kaynarca’da metrekareye 47 kilogram yağış düştüğü tespit edilmiştir. Ekiplerimiz şu ana kadar gerekli müdahaleleri gerçekleştirmiş ve ilçede herhangi bir sorun ortaya çıkmamıştır. Yaşanabilecek sorunlara karşı günün her anı hem Kaynarca’da, hem şehir merkezinde, hem de diğer ilçelerimizde ekiplerimiz hazır kıta beklemektedir. Vatandaşlarımız yaşanabilecek sorunlara yönelik olarak Alo 185 Çağrı Merkezimiz üzerinden 7/24 kurumumuza ulaşabilirler” denildi.