Büyükşehir Belediyesi Sapanca SGM’de eğitimler devam ediyor. Değerler Eğitimi öğrencileri yardımlaşmanın ve değerlerin neler olduğunu öğrendi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sapanca Sosyal Gelişim Merkezi’nde eğitimler devam ediyor. Kur’an-ı Kerim ve Değerler Eğitimi Sınıfı’nın bu ayki çalışma teması yardımlaşma oldu. Öğrenciler bu kapsamda bir kavanoz yaparak içine yapmış oldukları iyilikleri topladılar.

Değerleri öğreniyorlar
Kur’an-ı Kerim ve Değerler Eğitimi Sınıfı Eğitmeni Hatice Kübra Süfürücü, “Öğrencilerimiz ‘Elim Sende’ oyunu ile iyilik yapmak, yardımlaşma ve hemhal olmak gibi kavramları içselleştirmeye çalıştılar. Zekât ile Sadaka arasındaki farkı idrak ettiler ve bir ‘Sadaka Kitabı’ oluşturdular. Öğrencilerimiz bütün hafta boyunca yapmış oldukları iyilikleri, iyilik kavanozuna yazarak doldurdular” sözlerine yer verdi.