Büyükşehir Belediyesi hizmet tanıtım gezileri kapsamında Sapanca Meslek Yüksek Okulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü’nden 60 öğrenci Büyükşehir hizmetlerini yerinde görerek yetkililerden bilgi aldı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılan çeşitli mekanlar ile ilgili olarak Sapanca Meslek Yüksek Okulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencilerine yönelik hizmet tanıtım gezisi düzenlendi. Geziyi birinci ve ikinci sınıfta okuyan toplam 60 öğrenci katıldı. Öğrenciler Öğretim Görevlisi Servet Sezgin ve Öğretim Görevlisi Atilla Yıldırım Alp öncülüğünde Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerini yerinde görüp yetkililerden bilgi aldı.

Kültür merkezleri gezildi
Ofis Sanat Merkezi, Sakarya Sanat Galerisi ve Ziya Taşkent Konser Salonu gibi Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen dönüşüm çalışmalarıyla şehrin kültürel hayatına kazandırılan mekanları gezen öğrenciler buralarda Kent Orkestrası’nın mini konserine katılırken, bir yandan da merkezlerde yer alan sergileri ziyaret ettiler. Daha sonra Sosyal Gelişim Merkezi’ni ziyaret eden öğrencilere burada Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından yapılan hizmetler tanıtıldı. Büyükşehir Hayvan Barınağı’nı da ziyaret eden öğrenciler, günü Macerapark’ta zorlu parkuru test ederek tamamladılar.