SAMEK 2. yarıyıl eğitimlerinin başladığını açıklayan Yaygın Eğitim Şube Müdürü Halide Yeliz Kama, “SAMEK’te 2014-2015 dönemini 16 kurs merkezi, 60 branş ve 6 bin kursiyerimiz ile başlatmıştık. İnşallah 2. dönemde de Sakarya’da yaygın eğitimin markası SAMEK’te kursiyerlerimiz ile bir arada olacağız” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Yaygın Eğitim Şube Müdürlüğü’ne bağlı olarak faaliyetlerine devam eden SAMEK’te (Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları) 2. yarıyıl eğitimleri başladı. Yaygın Eğitim Şube Müdürü Halide Yeliz Kama, “SAMEK’te 2014-2015 dönemini 16 kurs merkezi, 60 branş ve 6 bin kursiyerimiz ile başlatmıştık. İnşallah 2. dönemde de Sakarya’da yaygın eğitimin markası SAMEK’te kursiyerlerimiz ile bir arada olacağız” diye konuştu.

Halk Üniversitesi
Kama açıklamalarının devamında şu ifadeleri kullandı; “Branş çeşitliliği ve ortaya koyulan eserlerle SAMEK şehrimizin halk üniversitesi işlevini sürdürüyor. Sakaryalı hanımların rehabilite olduğu, ev dışı zamanlarını daha verimli kıldığı kurslarımız ile Sakarya’da önemli bir boşluğu dolduruyoruz. İnşallah yılsonu sergilerimizle de dönem süresince ortaya konan eserleri hemşerilerimizin beğenisine sunacağız. SAMEK 2. dönem eğitimlerinin başta kursiyerlerimiz olmak üzere, değerli eğitmen ve yöneticilerimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.