SAMEK’ler için son kayıt günü 8 Şubat Salı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim Kurslarında (SAMEK) salgın tedbirleri dolayısıyla ara verilen eğitimler başlıyor. Yeni eğitim dönemi için kayıtların 1-8 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirileceğine yer verilen açıklamada, 8 merkez 25 branşta yapılacak eğitimler ise 21 Şubat Pazartesi günü itibariyle başlayacak. Yüz yüze eğitimlerde kurs merkezlerinde de salgın tedbirleri üst seviyede tutulacak. Bunun yanı sıra 1 Şubat başlayan kayıtlar yarın (8 Şubat) sona erecektir. Kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlar ilgili merkezlere müracaat edebilir.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları merkez ve branşlar şu şekilde;

Branşlar: Halı Dokuma, Resim, Giyim, Şiş ve Tığ Örgücülüğü, Keçe Yapımı, Teraryum, Çeyiz, Kağıt Rölyef, Yönetici Asistanlığı, Danışman Görevlisi, İğne Oyası, Bilgisayar Kullanımı, Arapça A1, Arapça A2, Yabancılara Türkçe Dersi, İngilizce A1, İngilizce A2, Fransızca A1, El Nakışı, Hızlı Klavye Kullanımı, Çini, Otantik Giyim, Tel Kırma, Kösele Çanta Yapımı, Ahşap Boyama

Merkezler: 32 Evler, Karaman, Sapanca, Arifiye, Akyazı, Geyve, Karasu, Kocaali