Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kurslarında 2014-2015 eğitim yılı, 16 kurs merkezi ve 60 branşta tüm hızıyla devam ediyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Yaygın Eğitim Şube Müdürlüğü Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları’nda ikinci yarıyıl eğitimleri tüm hızıyla devam ediyor. Branş çeşitliliğinin yanı sıra, kursiyerler tarafından ortaya koyulan el emeği eserler ile Sakarya’da yaygın eğitimin markası haline gelen SAMEK Kurs Merkezleri, şehrin halk üniversitesi görevini üstleniyor.

Yeni Bir Başlangıç
SAMEK Kursları ile bu yıl ilk kez buluştuğunu ifade eden kursiyerlerden Sema Sarıca, “SAMEK benim için yeni bir başlangıç oldu. Kurslar ile birlikte artık zamanımı daha verimli hale getiriyorum. El becerilerimi aldığımız eğitimler ile çok daha ileri seviyelere taşıdım. Yeni arkadaşlıklar ve dostluklar da kazandığımız kurslarda rehabilite olduğumuzu rahatlıkla ifade edebilirim. Beraber eğitim aldığımız Ozanlar SAMEK kursiyerleri adına Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz” diye konuştu.