Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (SAMEK) kursiyerleri tarafından hazırlanan eserlerin yer aldığı ‘Klasik Sanatlar’ sergisi AKM’de düzenlenen törenle açıldı. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk, “Kursiyerlerimizin hazırlamış olduğu eserlerden oluşan ‘Klasik Sanatlar’ sergimiz hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Sanat ve Meslek Eğitimi kurslarında eğitim gören kursiyerlerin hazırladığı eserlerden oluşan ‘Klasik Sanatlar’ sergisi AKM’de düzenlenen törenle açıldı. Programa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk, Kararlar Dairesi Başkanı Ayhan Arancı, Zabıta Dairesi Başkanı Yusuf Türkhan, Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, Yaygın Eğitim Şube Müdürü Fuat Bilgin, Yenikent Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Taşkıran ile birlikte SAMEK eğitmenleri ve çok sayıda sanatsever katıldı.

Büyük bir aileyiz
Açılış konuşmasını gerçekleştiren Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk, “Büyükşehir Belediye Başkanımızın destekleriyle her geçen gün büyüyen SAMEK hemşerilerimize hizmet vermeye devam ediyor. Kursiyerlerimizin hazırlamış olduğu eserlerden oluşan ‘Klasik Sanatlar’ sergimiz hayırlı uğurlu olsun. SAMEK, vatandaşlarımızın boş vakitlerini en iyi şekilde değerlendirdikleri, sosyal anlamda yeni dostluklar geliştirdikleri merkezler oldu. Hemşerilerimizin ilgisi ve desteği devam ettiği sürece kurslarımız devam edecek” diye konuştu. Açılış konuşmasının ardından Aktürk ve Büyükşehir Bürokratları günün anısına SAMEK eğitmenlerine çiçek takdim etti.

22 Nisan’a kadar sergilenecek
Adapazarı Kültür Merkezi’nde Sakaryalı sanatseverlerle buluşan ‘Klasik Sanatlar’ sergisi, 22 Nisan Salı gününe kadar ziyaret edilebilecek