Büyükşehir 23. Ramazan Etkinliklerinde binlerce vatandaşı bir araya getirdiklerini belirten Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk, “Sakaryalı hemşerilerimizi bu Ramazan ayında da birbirinden kaliteli etkinliklerde buluşturduk. Yoğun katılımlarla programlarımızı gerçekleştirdik. İnşallah önümüzdeki senelerde de çıtayı arttırarak programlarımızı hemşerilerimizin beğenilerine sunacağız” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 23. Ramazan Etkinlikleri bu Ramazan ayında da Sakaryalıları bir araya getirdi. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk, “Sakaryalı hemşerilerimizi bu Ramazan ayında da birbirinden kaliteli etkinliklerde buluşturduk. Yoğun katılımlarla programlarımızı gerçekleştirdik. İnşallah önümüzdeki senelerde de çıtayı arttırarak programlarımızı hemşerilerimizin beğenilerine sunacağız” diye konuştu.

Ramazan’ın Muhtevasına Uygun Söyleşiler
Faik Baysal Kütüphanesi’nin bahçesinde önemli isimlerle söyleşi programları gerçekleştirdiklerini ifade eden Aktürk, “Şehrimizde faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının birkaçı ile ortaklaşa programlar düzenledik. Münib Engin Noyan, Hamza Türkmen ve Hasan Kaçan gibi isimleri hemşerilerimiz ile buluşturduk. Ramazan ayının muhtevasına uygun konu başlıkları seçtik. Hem bizimle birlikte söyleşi programlarına ortak olan hem de söyleşilerimize katılan tüm hemlerilerimize teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Ünlü İsimler Sakaryalılarla Buluştu
Sakaryapark Açık Hava Sahnesi’nin de Ramazan Etkinlikleri’ne ev sahipliği yaptığını belirten Aktürk, “Sakaryapark’ta bu yıl birbirinden renkli etkinliklere ev sahipliği yaptı. Türk müziğinin önemli isimleri olan Ahmet Özhan ve Mustafa Ceceli binlerce seveniyle buluştu. Hacivat Karagöz’un renkli diyaloglarının yanında Mehteran takımı da etkinliklerdeki yerini aldı. Ayrıca Sakaryapark Açık Hava Sahnesi, tiyatro gösterimlerine de ev sahipliği yaptı. Sakaryapark’ta bu yıl yoğun katılımla Ramazan Etkinlikleri’ni noktaladık. İnşallah önümüzdeki yıllarda katılım artarak devam edecektir” diye konuştu.

Mobil Etkinlik Tırı Tüm İlçelerde
16 ilçeye Ramazan eğlencesini taşıdıklarını da açıklamalarına ekleyen İbrahim Aktürk, “Büyükşehir Belediyesi Mobil Etkinlik Tırı ile Ramazan coşkusunu tüm ilçelerimize ulaştırdık. Mobil sahnemizde Ramazan ayı boyunca yüzlerce hemşerimiz ile buluştuk. Hamdolsun Ramazan etkinliklerini tüm ilçelerimizde gerçekleştirdik. İnşallah bir sonraki Ramazan Ayı’nda Mobil Etkinlik Tırımızı çocuklarımızla buluşturmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.