Sakarya Büyükşehir ulaşımda kademeli normalleşmeye hazır

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’nin talimatıyla 1 Hazirana kadar devam edecek olan kademeli normalleşme genelgesinde belirtilen saat ve kısıtlamalara göre Belediye Otobüs Saatleri ve Özel Halk Otobüs Saatleri yeniden düzenlendi. Ulaşım Dairesi Başkanlığından yapılan açıklamada; “Toplu taşımayla seyahat eden vatandaşlarımızın 1 Hazirana kadar sürecek olan kademeli normalleşme sürecinde seyahatlerinde sorun yaşamamaları için sakus.sakarya.bel.tr ve sakarya.bel.tr adreslerinden güncellenen hareket saatlerine ulaşabilecekleri” belirtildi. Ayrıca vatandaşlarımız ulaşım ile alakalı soru, istek ve taleplerini ALO 153-1 Ulaşım Yönetim Merkezinde 7/24 görevli personeller tarafından çözüme kavuşturulmaktadır.