Ferizli’nin dört bir yanında içmesuyu altyapısına yönelik yatırımlarına devam ediyor. Sakarya Büyükşehir Belediyesi SASKİ ekipleri Sinanoğlu Mahallesini kusursuz içmesuyu altyapısına kavuşturmak için altyapı çalışmalarına başladı. 14 kilometrelik içmesuyu hattı yenilenecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), Ferizli’nin dört bir yanında içmesuyu altyapısına yönelik yatırımlarına devam ediyor. Su kaynakları ıslah ediliyor. Şebeke ve isale hatları yenileniyor. Bu kapsamda Sinanoğlu Mahallesini kusursuz içmesuyu altyapısına kavuşturmak için SASKİ altyapı çalışmalarına başladı. SASKİ’den yapılan açıklamada, “2019 yılında 6 kilometrelik içmesuyu altyapısını yenilediğimiz Sinanoğlu Mahallemizde 14 kilometrelik içmesuyu altyapısı yenileme çalışmalarını başladık. Sinanoğlu Mahallesi’nde toplam 20 kilometrelik içmesuyu altyapısını yenileyerek suyumuzun kalitesinin arttırılması ve kayıp, kaçak oranlarının azaltılması amaçlıyoruz” ifadelerine yer verildi.