Ramazan coşkusunu ilçelere ulaştıran Büyükşehir Mobil Etkinlik Tırı’nın bu seferki durağı Hendek oldu. Birbirinden renkli görüntülere sahne olan etkinlikler sonunda çocukların mutlulukları yüzlerinden okundu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Mobil Etkinlik Tırı, Ramazan programları kapsamında ilçeler arası ziyaretlerine devam ediyor. Bu kez Hendek’te ilçe sakinlerinin Ramazan coşkusuna ortak olan mobil sahneye özellikle miniklerin ilgisi yoğun oldu. Mehteran gösterisi ve çocuk etkinlikleri ile minikler dolu dolu ve keyifli bir akşamı geride bıraktı. Günün sonunda çocuklara ikram edilen Tarihi Osmanlı Macunu ise eskimeyen lezzetiyle çocukların büyük beğenisini kazandı. Programda ayrıca miniklere çok çeşitli hediyeler de verildi.

Mobil Tırın Ramazan takvimi şu şekilde;

10 Haziran Cuma – Dernekkırı

12 Haziran Pazar – Korucuk

13 Haziran Pazartesi – Karapürçek

14 Haziran Salı – Serdivan